Inlägg i kategorin 2011-01:

Planer och tankar

Skrivet den 31 januari 2011 12:24

Börjar känna mig pepp på poker igen efter några dagars uppehåll.. Kommer dock vänta med att spela till nästa vecka eller åtminstone till helgen. Tills dess tänkte jag spåna lite mer på planer och mål inför nystarten. 

Att jag ska börja på ny sajt är bestämt. Ska testa Microgaming-nätverket men på vilken sajt är ännu inte bestämt (oviktigt). Tänker sätta in 1500 dollar och grinda 50NL.. Kommer nog inte skotta lika liberalt på 100NL som under hösten. Går nog tidigast upp helt på 100NL med en rulle på 4000 dollar. Kan dock hända att jag spelar något eller ett par 100NL-bord vissa kvällar om det är riktigt fiskigt och rullen ligger kring 3000 dollar.. Angående hur jag ska fortsätta utveckla mitt spel samt försöka att så ofta som möjligt lira mitt A-game så kör jag vidare på mina tidigare planer, dvs en coaching-session i veckan samt att jag filmar vissa eller alla sessioner jag spelar. Bör även komma igång med att titta igenom Hand history på egen hand emellan sessionerna. 

Time Out

Skrivet den 28 januari 2011 09:24

Downswing

Spelade cirka två timmar igår på 100NL. Det var många galningar ute men tyvärr kan jag inte hitta flytet. Förlorar två flips mot superfisken med AK vs 99 och AK vs TT. Förlorar även med AK vs KK mot en annan spelare. Lyckas vinna en del potter också så backet blev inte alltför stort. Dock känner jag att stoleken på rullen gör mig lätt-tiltad och/eller scared money på 100NL just nu. Tror en nystart är snabbaste och bästa sättet att komma igång igen. Så troligtvis blir det någon veckas time out nu och sen börjar jag nog om på ny sajt. Sätter nog in 1500 dollar och börjar på 50NL då. Längtar tillbaka till förra våren när jag sprang på 25bb/100 några månader i följd..det var tider det :P 

Trivs iaf med "video-projektet" och jag planerar att fortsätta med det. Tror även det är en bra idé att publicera många av mina videos typ här. Feedback osv är ju alltid bra.

Laters! 

Video

Skrivet den 27 januari 2011 09:52

Körde cirka en timmes poker igår och spelade samtidigt in med kommentarer. Som jag nämnt tidigare gör jag detta först och främst för min egen skull. Att tvingas kommentera/motivera mina beslut kommer hjälpa mig spela bättre och utvecka mitt spel snabbare. Att kunna kolla igenom en session i efterhand kan också vara till stor nytta. Kan även hända att jag börjar publicera lite videos framöver.

Blev ett lillplus igår, men det som kändes bäst var att "video-projektet" var lyckat. 

Ikväll blir det nog en längre grind.

The Micros

Skrivet den 26 januari 2011 09:36

Skön seger för United igår. Var sjukt tiltad efter första halvlek. Fattar inte varför United slutar spela sitt spel på bortaplan. Speciellt på små planer...det är ingen ursäkt att börja spela championshipfotboll. Vi tappar mittfältet helt och backarna slår långbollar i tomma intet. Så onödigt. Aja, 3 viktiga poäng i titelstriden, lite andrum och ett räddat självförtroende. Hoppas Rafael är på benen snart igen, satan va bra han är och kommer bli! 

Ikväll är det innebandyträning. Hoppas hinna med en session med Patrik eller en kortare grind också.

Hoj!

The grind

Skrivet den 25 januari 2011 13:25

Cold

Körde cirka två timmars grind igår. Var rätt kortkall och totalmissade i stort sett alla floppar när jag väl hade något. Seg session med andra ord. Backade ca 125 dollar. Försöker verkligen att inte  fokusera på oflyt och negativa tankar i dessa perioder av dåliga resultat. Jag har min plan och jag vet att om jag spelar bra och håller mig till den så är det bara en tidsfråga innan jag lyckas med mina mål. 

Skulle de kommande sessionerna också bli kalla och jag når 1500-dollarsgränsen så blir det en kortare paus från pokern (ca 1 vecka kanske) för att sedan köra igång på 50NL igen och troligtvis på ny sajt. En "nystart" är alltid bra i dessa lägen. Men ännu är vi inte där. 2-3 bra sessioner på 100NL nu och rullen bör må bra igen. 

Kan tänka mig att några ser min nuvarande bankroll management som lite "riskfylld", dvs att rullen är rätt liten. Men jag vill påstå att denna risk är EV+ för mig i längden med tanke på att jag har en fast inkomst vid sidan av. Ju snabbare jag kommer upp på 100NL, ju snabbare kan jag börja tjäna större pengarn på pokern. Eftersom jag anser att jag spelmässigt har en edge på den nivån så bör jag tjäna mest på att skotta friskt. Det känns mer kortsiktigt att göra annorlunda pga att inte vilja tappa för mkt av den rulle jag har just nu...hoppas det där gick att förstå :)

För att ytterliga hjälpa mig själv att förbättra mitt spel, samt ha rätt fokus under spelet så har jag bestämt mig för att börja spela in videos när jag grindar. Dvs, jag kommer gå ner och spela 4 bord istället för 6, jag kommer "kommentera videon live" för att på så sätt tvinga mig själv att motivera alla beslut. 

Hurvida jag kommer publicera några av dessa videos återstår att se. Men de kommer säkerligen användas när Patrik coachar mig. 

Ikväll blir det ingen poker. Det blir innebandyträning direkt efter jobbet och sen Blackpool - United. Måstematch!

Blir jag pank så vet jag iaf hur jag fixar gratis mat på donken:

Skål!

iPhone Poker

Skrivet den 24 januari 2011 16:43

Jävligt snygg produkt i min mening!

Monkeyday

Skrivet den 24 januari 2011 11:22

För er som gillar Isildur1-story's och skvaller - Intressant rykte eller bluff?

Ikväll blir det hand history-review med Patrik och/eller grind.

Laters!

Hej motrigg

Skrivet den 23 januari 2011 21:31

Som tidigare i höst så stöter jag på motriggen så fort jag kliver upp på 100NL. Inte särskilt tiltad nu då jag inte kunde spelat händerna annorlunda men visst känns det lite segt. Håller mig dock till planen och kommer hålla mig kvar på 100NL och bara gå ner till 50NL om rullen minskar till 1500 dollar. 

Första handen jag fick var QQ och fick så klart in det mot AA.

Förlorade sen med AA mot QQ kort därefter. All in pre, Q på turn.

Förlorade med AA mot KK. (K på turn).

Torskade även med AT mot A9 på AT9, (9 på turn).

4 inköp back på en timme och jag får ge det en ny chans imorgon istället. Ska smygkika på Milanmatchen nu och även lira lite fifa. 

Godkväll!

Pang Pang - Lucky Luke?

Skrivet den 23 januari 2011 12:14

Hade tänkt grinda igår men var inte alls sugen. Körde dock en kortare session och backade typ en inköp. 

Har bestämt mig för att det är  dags att skotta på 100NL igen. Låg och grubblade lite igår och insåg att 1500 dollar gott och väl räcker för att grinda 50NL - och med en 1000dollars-buffert kan jag spela 100NL utan att känna mig "scared money". Lirat en kortare session på 100NL redan. Plussade 117 dollar där..

Ska se på UFC Tribute to the troops 2 nu sen mer grind och fika hos Brorsan å Melinda.

Stone Cold Nuts

Skrivet den 21 januari 2011 10:15

Orkade med 1,5 timmes poker igår. Det började dåligt. Förlorade ett inköp direkt med JJ vs AA mot superfisken all in pre. Fick sedan in det med TT mot 55 pre vs lösjohnny med torskade den. Fick kort därefter in det med AQ mot lösjohnnys TT och förlorade även där. Superstandard allting så tilten var inte ens i närheten av att poppa upp. Grindade på och lyckades vända till ett litet plus.

Blir nog en liten grind ikväll och troligtvis en lugn helg med poker, innabandymatch, UFC och såklart Premier League på schemat. Kanske blir fest imorgon också men jag känner mig lite småförkyld så det vore kanske en bra idé att ta det lugnt.

Hoj!

Sida 1 av 3 Äldre inlägg >>

Profil

27 år
Bor i London
Jobbar inom SEO på bwin.party.
Twitter: josef_rantamaki


Bankrullar

Inga bankrullar skapade ännu.

Resultat

Inga resultat sparade ännu.

Vänner

Inga vänner tillagda ännu.

Prenumerera

Gillar du den här bloggen?
Klicka här för att prenumerera!

Logga in

Lösenord